Getuigen van aanrijding gezocht

dinsdag 30 augustus 2016

Aardenburg - De politie doet onderzoek naar een ongeval op de Sara Beytsweg. Een voetganger werd daar aangereden door een bromfietser waarna de bromfietser er vandoor ging.

Het ongeval gebeurde op vrijdag 26 augustus rond 11.23 uur vlakbij de rotonde Bogaardstraat/ Sint Pieterdijk. De 78-jarige voetganger kwam vanaf de Heirweg in de richting van de rotonde. De brommer kwam vanuit de richting Aardenburg en stak over in de richting van de Sara Beytsweg. Daarbij kwamen voetganger en bromfietser met elkaar in botsing. De voetganger raakte hierbij lichtgewond.

 

De brommerrijder ging er kort na de aanrijding vandoor. De politie is op zoek naar deze man.  Volgens getuigen was het een grote man, 185-190 cm lang, droeg helm met motorbril, blauw T-shirt, grijze trainingsbroek. De man zou op een schakelbrommer hebben gereden met een langgerekt zadel. Er zat geen kenteken of sticker op deze bromfiets. Volgens getuigen was de bromfiets donker van kleur, mogelijk rood.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sluis | 112 alarmeringen Sluis | Goedkoop Tanken in Sluis | Supermarkten in Sluis | Weerbericht Sluis