Getuige gezocht van aanrijding, dader reed door

maandag 21 september 2015

Cadzand - De politie is op zoek naar de dader maar ook naar getuigen van een aanrijding op woensdag 16 september om 23.30 uur op de Vlamingpolderweg in Cadzand.

Op die dag fietste een werknemer van een strandtent naar zijn tijdelijke woning op een camping in de buurt. Het was slecht weer en donker en daarom had hij zijn verlichting aan. Hij kwam vanaf het strand en fietste de Vlamingpolderweg op. Hij hoorde dat er een auto aan kwam en daarom ging rechts rijden. Maar de auto reed hard tegen hem aan waardoor hij op de weg viel. Hij raakte bijna zijn bewustzijn kwijt door de klap. De auto stopte maar reed weer door. Het kan zijn dat het hier om een blauwe Nissan gaat met een hoog model. Maar de aangever, 38 jaar en woonachtig in Sas van Gent, weet dat niet meer zeker. Het slachtoffer is naar zijn verblijfplaats gegaan en is daar versuft in slaap gevallen. De volgende morgen bleek dat hij die nacht flink gebloed had. Hij is naar een ziekenhuis in België gebracht. Hij had verschillenden verwondingen in zijn gelaat. De politie wil graag de dader spreken. We hopen natuurlijk dat deze zich meldt maar voor het geval dat niet zo is willen we graag met mensen in contact komen die iets gezien hebben van dit ongeval. Ook mensen die iets weten vanuit hun omgeving, bijvoorbeeld onverwachte schade aan een auto, worden dringend verzocht zich te melden.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sluis | 112 alarmeringen Sluis | Goedkoop Tanken in Sluis | Supermarkten in Sluis | Weerbericht Sluis