Inbraak parfumerie Sluis

woensdag 30 augustus 2017

Sluis - Om iets over 04.30 uur in de vroege woensdagochtend belde een alerte getuige naar de politiemeldkamer. Hij vertelde dat hij glasgerinkel hoorde in de Kapellestraat.

Agenten zijn gaan kijken in de betreffende straat en zagen dat er was ingebroken bij de parfumerie. Het glas van de voordeur was kapot en de politiemedewerkers troffen een grote bende aan in de winkel. De eigenaar van de parfumerie kwam ter plaatse en heeft een voorlopige inventarisatie gemaakt van wat er allemaal is weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is nog niet bekend. Van de eigenaar is een aangifte opgenomen.

Door de agenten is een onderzoek ingesteld naar aanleiding van de inbraak. Inmiddels zijn getuigenverklaringen opgenomen.

Hebt u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze inbraak te maken kan hebben? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u informatie heeft die u liever niet met de politie deelt, maar u wilt wel graag dat het bij de politie terecht komt, dan kunt u zich melden bij Meld Misdaad Anoniem (telefoon: 0800-7000 of website: www.meldmisdaadanoniem.nl). 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sluis | 112 alarmeringen Sluis | Goedkoop Tanken in Sluis | Supermarkten in Sluis | Weerbericht Sluis