Politie zoekt eigenaren sieraden

zaterdag 23 juli 2016

Cadzand - De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele sieraden, die vrijdag 22 juli bij een man op een camping aan de Zwartepolderweg zijn gevonden.

De politiemeldkamer kreeg rond 15.50 uur een melding dat personeel van de camping een man hadden betrapt, die mogelijk inbraken had gepleegd. Agenten troffen bij de 48-jarige man, afkomstig uit Moskou inbrekerswerktuig en een busje pepperspray aan. Ook kon hij zich niet legitimeren. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Oostburg gebracht.

Op het politiebureau troffen de agenten verder nog een armband en enkele ringen aan. De politie kon deze sieraden niet terugbrengen bij een inbraak. Zelf zegt de man deze ringen vrijdagmorgen op het strand gevonden te hebben. Hij werd verhoord en deed afstand van de spullen en kreeg enkele bekeuringen van in totaal 440 euro, die hij gelijk betaalde. Na overleg met de officier van justitie mocht de man rond middernacht het politiebureau verlaten.

Van de sieraden is een foto gemaakt. Kent u deze ringen of de armband of bent u de eigenaar? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sluis | 112 alarmeringen Sluis | Goedkoop Tanken in Sluis | Supermarkten in Sluis | Weerbericht Sluis